Hulp nodig?

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen over je ondernemingsplan. Je lees alles in deze FAQ!

Ga uit van ongeveer 3 weken voor een volledig plan. Het proces gaat als volgt. We starten met een persoonlijk gesprek om alle informatie te verzamelen, vervolgens gaan we aan de slag. Na ongeveer 1 tot 2 weken ontvang je het eerste conceptplan. Je krijgt dan de kans om op- of aanmerkingen te geven op het plan. De opmerkingen verwerken we in het definitieve plan, dat je na ongeveer 3 weken opgestuurd krijgt. In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden om dit wat te verkorten.

De kosten van een traject zijn afhankelijk van het doel van uw ondernemingsplan, de specifieke wensen en het soort traject dat u wilt afnemen. Een controle van je ondernemingsplan is er al vanaf 299,- euro, een financieel plan vanaf 499,- euro en een compleet ondernemingsplan vanaf 1.199,- euro. Dit zijn inderdaad scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe een goed ondernemingsplan eruit ziet. We schrijven daarom een to-the-point ondernemingsplan, dat altijd maatwerk is en passend voor jouw gekozen doel. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en de prijs scherp. Een goede prijs-kwaliteit verhouding dus waar jij als (startende) ondernemer je voordeel mee kunt doen!

Wij vinden het belangrijk dat het ondernemingsplan een co-productie is tussen ons en de ondernemer. De ondernemer brengt zijn of haar persoonlijke expertise in over de markt, het businessmodel en financials en wij voegen daar onze professionele kennis bij van het schrijven van ondernemingsplannen. We hebben je dus hard nodig om het verhaal zo goed mogelijk op papier te krijgen. Zo blijft het ondernemingsplan helder en begrijpelijk voor de ondernemer, zodat je ook later het ondernemingsplan kunt bijstellen indien nodig.

Een voorbereid mens telt voor twee. Zeker als startende ondernemer is een goede voorbereiding essentieel voor het laten slagen van je bedrijf. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat ondernemers die een ondernemingsplan schrijven 70% meer kans hebben op succes? Een goed ondernemingsplan helpt je dus bij de opstart van je bedrijf, maar daarna zul je het als ondernemer zelf moeten doen. Daar hebben wij alle vertrouwen in!

Als (startende) ondernemer zul je vaker tegen kosten aanlopen die nodig zijn om je bedrijf op te starten. Dit snappen wij maar al te goed. Daarom kun je bij ons 50% vooraf en 50% achteraf betalen bij oplevering van je ondernemingsplan. Je kunt dit gemakkelijk via Ideal betalen aan ons. Wil je een andere betalingsafspraak maken? Neem dan even contact met ons op.

Heb je een andere vraag? Schroom niet en neem even contact met ons op. We denken graag met je mee!

×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×