Ondernemingsplan laten maken door een professionele partij?

Ondernemingsplan laten maken

De basis van je bedrijf is een uitgewerkt ondernemingsplan

Als startende ondernemer is een goed ondernemingsplan een must. Met een uitgewerkt ondernemingsplan leg je de basis van je toekomstige bedrijf en zorg je dat je een heldere strategie uitstippelt. Zie je ondernemingsplan daarom als een routekaart voor succes. Wij helpen je graag met het maken van een ondernemingsplan dat volledig voldoet aan de eisen van bijvoorbeeld banken, het UWV of crowdfunders.

Wist je dat meer dan 70% van de ondernemers begint met een eigen bedrijf, zonder goed uitgewerkt ondernemingsplan? Eeuwig zonde vinden wij!

Ondernemingsplan laten maken: onze werkwijze

Ondernemingsplan laten maken werkwijze

Wat mag je van ons verwachten voor het schrijven van je ondernemingsplan?

Wij leveren altijd maatwerk

Onze ondernemingsplannen zijn altijd maatwerk. We trekken daarom samen met je op om je persoonlijke drijveren, onderscheidend vermogen en ondernemersvisie goed uit de verf te laten komen. We vertellen dus jouw persoonlijke verhaal met behulp van o.a. Unique Selling Points en een sterkte- zwakte analyse. Zo komt je onderscheidend vermogen goed naar voren in een volledig maatwerk ondernemingsplan. 

Marktanalyse bedrijfsplan laten maken

Een uitgebreide marktanalyse

Wanneer je door ons een bedrijfsplan laat maken, kun je ook rekenen op een uitgebreide marktanalyse. We komen gezamenlijk tot een volledige analyse, inclusief een beschrijving van je potentiële doelgroep, een DESTEP-analyse en een analyse van je belangrijkste concurrenten. Mede door jouw input brengen we de markt dus volledig in beeld. We verplaatsen ons in je potentiële klant en beschrijven waarom hij of zij jouw bedrijf verkiest boven anderen.

Professioneel advies

We geven je gevraagd (en soms ongevraagd) advies over je bedrijfsidee, verdienmodel en financiële planning. Onze professionele adviseurs schrijven niet alleen je plan, maar denken echt met je mee. Vanuit onze ervaring met meer dan +300 startende ondernemers komen we tot waardevol advies en zorgen we ervoor dat je niets mist bij de opstart van je eigen bedrijf. 

Financieel plan schoonheidssalon

Onderbouwd financieel plan

Een financieel plan vormt de cijfermatige onderbouwing van je ondernemingsplan. Onze financiële plannen bevat in ieder geval een investeringsbegroting,  financieringsbegroting,    rentabiliteitsprognose (tot drie jaar vooruit), liquiditeitsprognose (op maandbasis) en indien gewenst een openingsbalans. Door ons een business plan te laten maken, weet je dus dat je voorzien wordt van cijfers die jij én anderen willen weten.

Happy customers

In de loop der jaren hebben we heel wat startende ondernemers succesvol verder geholpen met het maken van een ondernemingsplan. Blije klanten, daar doen we het uiteindelijk voor. Onze gemiddelde klanttevredenheid is op dit moment een 9,1 en daar zijn we trots op! 

Tevreden klanten bedrijfsplan uitbesteden

Een voorbeeld ondernemingsplan (pdf) zien?

Voorbeeld ondernemingsplan pdf

Wil je liever eerst een voorbeeld ondernemingsplan zien dat we hebben geschreven? Geen probleem! Download hier gratis en vrijblijvend ons voorbeeld ondernemingsplan van koffiebar Tutti. Zo kan je precies zien hoe we te werk gaan. Je kunt ook een kijkje nemen bij ons portfolio van eerder geschreven ondernemingsplannen

Dit zeggen klanten over ons

"Als ondernemer heb je al snel de neiging om teveel inhoudelijke teksten te schrijven. Bij Plannable weten ze je verhaal terug te brengen tot de essentie. Het plan wordt kant en klaar opgeleverd in een mooie structuur en met mooie (financiële) afbeeldingen. Ik ben zeer tevreden!"
Salestarget
John Wierda
SalesTarget
5/5
"Bij Plannable zijn ze prettige gespreks- en sparringpartners. Dat is een must bij zowel startende als ervaren ondernemers. Zij hebben ons concept concreet weten te vertalen in duidelijke taal. Wij zijn zeer tevreden met het opgeleverde ondernemingsplan".
Logo cartel review ondernemingsplan horeca
Davon Valies
Burger Cartel
4.5/5
"Erg bedankt voor het mooie ondernemingsplan dat heel goed ontvangen is door onze hoofdorganisatie. Ik ben er ZEER tevreden mee. Fijne communicatie en alles is op tijd opgeleverd. Bedankt voor de goede samenwerking en het fraaie ondernemingsplan!"
Spar logo 2
Martijn van Straaten
SPAR
4.5/5

Wat verwachten we van jou bij het schrijven van je ondernemingsplan?

Een ondernemingsplan laten maken betekent in onze ogen niet dat je als ondernemer alles uit handen geeft. Wij zien het schrijven van een ondernemingsplan als een co-productie, waarbij we de expertise van jou als ondernemer hard nodig hebben. We verwachten daarom ook wat van je op de volgende gebieden.

Je hebt een concreet bedrijfsidee over wat voor bedrijf je wilt gaan starten en welke producten of diensten je wilt gaan leveren in de markt.

Je hebt de belangrijkste investeringen op een rijtje en hebt hiervan ook offertes opgevraagd om de hoogte goed te kunnen inschatten.

Het helpt als je zelf al wat op papier hebt staan over je toekomstige bedrijf. Zo komt je ondernemersvisie beter naar voren.

Je hebt helder waarom je een ondernemingsplan wilt laten opstellen. Bijvoorbeeld om financiering op te halen of inzicht voor jezelf te creeeren.

Deze ondernemers gingen je voor

Kosten ondernemingsplan laten maken

Profiteer van onze tijdelijke actie en betaal in plaats van € 1.499 nu slechts:

€ 1.199 (incl. BTW)

Je bespaart ruim 20%

×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×