Maak tot 3x sneller een professioneel ondernemingsplan

Met behulp van deze handige template. Bespaar veel tijd en maak in een handomdraai je eigen professionele ondernemingsplan.

Ondernemingsplan template word

ALLE RELEVANTE HOOFDSTUKKEN IN één BEDRIJFSPLAN TEMPLATE

Deze ondernemingsplan template bevat alle hoofdstukken die een compleet bedrijfsplan behoort te hebben. Van een beschrijving van jou als ondernemer, je onderneming, markt- en concurrentieanalyse tot het financiële plan: het zit er allemaal in. Dit sjabloon voor jouw business plan is daarom zowel voor (bank)financiering, investeerders of andere doeleinden geschikt.

Handige tips en voorbeelden per hoofdstuk

Wij geloven in smart templates. Zo krijg je bij ieder hoofdstuk in het bedrijfsplan sjabloon handige tips en voorbeelden over wat je moet invullen. Zo kan je zelf aan de slag met het invullen van de template voor jouw business plan

Inclusief gedetailleerd financieel plan in Excel

Dit sjabloon voor een bedrijfsplan bevat een uitgebreid financieel plan in Excel, met een automatische koppeling met je Word-bestand. Alle hoofdstukken van je financiële plan zoals een investerings- en financieringsbegroting of exploitatie- en liquiditeitsprognose kan je zo gemakkelijk bijwerken op één plek.

Makkelijk aanpasbaar aan je eigen stijl

De ondernemingsplan template is opgesteld in Word, zodat je op een eenvoudige wijze je eigen (huis)stijl kan integreren. Je kunt onder andere je eigen logo toevoegen, de kleurstelling eenvoudig veranderen en toespitsen op jouw branche. Zo creëer je gemakkelijk je eigen look and feel.

Direct na betaling voor je beschikbaar

Nadat je eenvoudig via bijvoorbeeld IDeal hebt betaald, zijn zowel het ondernemingsplan template in Word, als het financiële plan in Excel, direct beschikbaar om te downloaden. Zonder te hoeven inloggen! Je kunt op die manier gelijk aan de slag.

Downloaden-template ondernemingsplan

Klanten houden van dit invulmodel

"Ik ben direct zelf aan de slag gegaan met deze template voor mijn webdesign bureau. De tips zijn handig en bruikbaar. Ik heb hierdoor een heel volledig ondernemingsplan kunnen opstellen, als cijfer geef ik een dikke 10!"
Noël Kwant
Noël Kwant (36)
Onderneemster
5/5
"Mooie grafische vormgeving! Ik heb het invulmodel makkelijk kunnen aanpassen naar mijn eigen stijl. Dit is tenminste een Word-document, in plaats van die PDF's die ik op internet kan vinden. Super gemakkelijk. Ik heb met deze template € 75.000 euro financiering gekregen via de ING".
Luc solleveld
Luc Solleveld (24)
Ondernemer
4.5/5

Voorkom onduidelijke toekomstplannen

...en start net als +1.314 andere ondernemers met deze template

Totaalprijs, inclusief BTW:

€ 49,99

Tijdelijk! Normale prijs 69,99

Start direct met ondernemen

Sterktes SWOT

100% aanpasbaar

Met dit sjabloon ben je niet meer afhankelijk van derden. Je kunt makkelijk een leeg ondernemingsplan downloaden en vervolgens vullen.

Zwaktes SWOT

Voldoe aan alle eisen

Of je nu financiering of investering aanvraagt of voor jezelf een ondernemingsplan maakt, start direct goed met dit complete bedrijfsplan sjabloon.

Makkelijk te gebruiken

Begin direct met ondernemen. Gebruik ter inspiratie ook ons ingevulde gratis voorbeeld ondernemingsplan van koffiebar Tutti in PDF.

Start vandaag nog

Je ontvangt direct na de online betaling de beide bestanden per download. Dus zowel de ondernemingsplan template (Word), als het Financiële Plan (Excel), staan nu voor je klaar.

×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×