Maak een professioneel pitchdeck in een handomdraai

Bespaar veel tijd en maak tot 3x sneller je eigen professionele pitch deck.

Pitchdeck-template

Maak in een handomdraai een professioneel pitch deck met behulp van deze handige template. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een structuur voor een investeringspitch gebouwd waarvan is bewezen in de praktijk dat het werkt. Alle relevante hoofdstukken die investeerders graag zien zijn opgenomen in deze template. Alles is bovendien makkelijk aan te passen in Powerpoint. Bespaar tijd en ga direct zelf aan de slag na de download. Dit is jouw go-to document voor het ophalen van funding!

Waarom heb je een pitch deck nodig?

Een pitch biedt een unieke kans om nieuwe klanten, investeerders of partners aan te trekken. Een goede pitch zet ook aan tot actie, zoals het aangaan van een samenwerking of toekennen van een investering. Met behulp van een pitchdeck kan je snel uitvinden of mensen enthousiast worden van je baanbrekende bedrijfsidee of dat je beter je tijd ergens anders kan besteden. Even het water peilen. Zo weet je direct welke relaties interessant zijn om verder tijd en energie in te steken en welke dat niet zijn. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar het geeft je bovendien focus.

Wat staat er in een pitchdeck?

Je belangrijkste wapen bij een pitch is een compleet pitchdeck. Aan de hand van een pitchdeck presenteer je op korte en bondige wijze het probleem dat je gaat oplossen, het team, je businessmodel, de markt en de financieen van je bedrijf. Pitchdecks hebben een aantal vaste hoofdstukken die altijd terug moeten komen. Bijvoorbeeld investeerders verwachten bepaalde informatie terug te lezen in een pitchdeck. Gelukkig dat je met behulp van ons pitchdeck template je hier geen zorgen over hoeft te makem: wij hebben alle relevante onderdelen al in de juiste volgorde gezet in de template. Zo kan jij zowel een Nederlands als een Engels pitch deck volledig naar je eigen smaak opstellen. 

Inhoud van deze pitch deck template

KEUZE uit Meer dan +40 slides

Deze pitch deck template bevat meer dan +40 slides met daarin alle relevante hoofstukken. Je kunt per hoofstuk kiezen voor meerdere designs, zodat de lay-out voldoende aansluit bij je eigen huisstijl. Kies welke sfeer het beste past bij jouw bedrijf. Inclusief +100 iconen zodat je alles makkelijk kunt personaliseren. Bespaar veel tijd en start direct met het ophalen van funding met behulp van deze template.

Pitchdeck voorbeeld
investeringspitch template

INVESTEERDERS HOUDEN VAN DEZE OPZET

Uit ervaring weten we wat in de praktijk werkt en wat niet werkt in als je investing gaat ophalen. We sluiten aan bij advies van o.a. Sequoia Capital en Andreessen Horowitz over de opbouw van een pitch deck:

PITCH DECK tips

Deze pitch deck template bevat handige tips en voorbeelden per hoofdstuk. Zo zijn er slides opgenomen naar voorbeeld van AirBnB, waardoor je snel een idee krijgt over hoe een goed pitchd eck eruit ziet. Je krijgt dus een flink portie inspiratie en kunt snel aan de slag met het vullen van je eigen content. Goed voorbeeld doet volgen. 

Pitchdeck format
Pitchdeck powerpoint template

Pitchdeck is aanpasbaar in powerpoint

Deze pitch deck template is opgesteld in Powerpoint. Geen lastige maandelijkse abonnementen of online configurators die niet werken; alles is opgebouwd in standaard Powerpoint. Eenvoudig vul je de vooropgemaakte grafieken, tabellen en tekstvlakken in. Voeg je eigen foto’s of plaatjes toe en je hebt een compleet, persoonlijk en professioneel pitch deck. De volledige lay-out hebben wij al voor je gemaakt. Bespaar tijd en ga snel aan de slag.

Direct na betaling voor je beschikbaar

Nadat je eenvoudig via bijvoorbeeld IDeal hebt betaald, is de pitch deck template direct beschikbaar om te downloaden. Je hoeft geen ingewikkeld profiel aan te maken of in te loggen, je kunt gewoon de template online aanschaffen. Daarna staat het pitch deck voor je klaar om direct te downloaden, zodat je kunt gaan beginnen met het maken van je eigen investeringsdeck. 

Downloaden-template ondernemingsplan

Wil je eerst een voorbeeld zien van dit pitchdeck?

We snappen heel goed dat je eerst een voorbeeld wilt zien van dit pitchdeck voordat je volledig overtuigd bent. The proof of the pudding is immers in the eating. Je kunt daarom eenvoudig in de video hieronder de opbouw van de template zien. Op die manier kan je goed de look-and-feel beoordelen en kan je inhoudelijk zien hoe het document eruit ziet. Je kunt de verschillende hoofdstukken zien en beoordelen of dit bij jou en je onderneming past. Je moet met behulp van dit document uiteindelijk het verschil gaan maken in je pitch. Kom dus goed beslagen ten ijs en bekijk hieronder een sneak preview van het document. 

Overtuigd?

Mooi, dan kan je direct aan de slag! Download eenvoudig hieronder je template voor je pitchdeck. Je kunt eenvoudig online via bijvoorbeeld IDEAL betalen en direct het bestand downloaden. Over 30 seconden kan jij dus aan de slag met het maken van een knallende pitch. De wereld ligt aan je voeten. Daarnaast hebben we momenteel een waanzinnige aanbieding. Waar wacht je nog op? Go! 

pijl rechts

Kom goed voor de dag bij investeerders

Met behulp van dit professionele pitch deck

Pitchdeck downloaden

Totaalprijs, EXCLUSIEF BTW:

€ 49,99

Tijdelijk! Normale prijs 89,99

Klanten houden van deze pitch deck template

"Voor mijn start-up heb ik gebruik gemaakt van dit pitchdeck format om een overtuigende pitch te maken voor onze komende investeringsronde. Het document is eenvoudig te gebruiken en daarmee heb ik uiteindelijk veel tijd bespaard. Wat echt handig is zijn de financiele slides, veel andere templates missen dit stuk!".
Start up 1
Bareld van Dasselaar (36)
Ondernemer
5/5
"Ik ben erg enthousiast over deze template! Voor mijn MedTech onderneming heb ik deze template gebruikt om een pitch te maken om voor te leggen bij onze twee investeerders. Zij waren onder de indruk van de professionaliteit van de pitch en ik zou deze template daarom zeker aanraden!".
Puck Bonnet (43)
Onderneemster
4.5/5
×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×