Maak een professioneel pitchdeck in een handomdraai

Bespaar veel tijd en maak tot 3x sneller je eigen professionele pitch deck.

Pitchdeck-template

Maak in een handomdraai een professioneel pitch deck met behulp van deze handige template. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een structuur voor een investeringspitch gebouwd waarvan is bewezen in de praktijk dat het werkt. Alle relevante hoofdstukken die investeerders graag zien zijn opgenomen in deze template. Alles is bovendien makkelijk aan te passen in Powerpoint. Bespaar tijd en ga direct zelf aan de slag na de download. Dit is jouw go-to document voor het ophalen van funding!

KEUZE uit Meer dan +40 slides

Deze pitch deck template bevat meer dan +40 slides met daarin alle relevante hoofstukken. Je kunt per hoofstuk kiezen voor meerdere designs, zodat de lay-out voldoende aansluit bij je eigen huisstijl. Kies welke sfeer het beste past bij jouw bedrijf. Inclusief +100 iconen zodat je alles makkelijk kunt personaliseren. Bespaar veel tijd en start direct met het ophalen van funding met behulp van deze template.

Pitchdeck voorbeeld
investeringspitch template

INVESTEERDERS HOUDEN VAN DEZE OPZET

Uit ervaring weten we wat in de praktijk werkt en wat niet werkt in als je investing gaat ophalen. We sluiten aan bij advies van o.a. Sequoia Capital en Andreessen Horowitz over de opbouw van een pitch deck:

PITCH DECK voorbeeld

Deze pitch deck template bevat handige tips en voorbeelden per hoofdstuk. Zo zijn er slides opgenomen naar voorbeeld van AirBnB, waardoor je snel een idee krijgt over hoe een goed pitchd eck eruit ziet. Je krijgt dus een flink portie inspiratie en kunt snel aan de slag met het vullen van je eigen content. Goed voorbeeld doet volgen. 

Pitchdeck format
Pitchdeck powerpoint template

Pitchdeck is aanpasbaar in powerpoint

Deze pitch deck template is opgesteld in Powerpoint. Geen lastige maandelijkse abonnementen of online configurators die niet werken; alles is opgebouwd in standaard Powerpoint. Eenvoudig vul je de vooropgemaakte grafieken, tabellen en tekstvlakken in. Voeg je eigen foto’s of plaatjes toe en je hebt een compleet, persoonlijk en professioneel pitch deck. De volledige lay-out hebben wij al voor je gemaakt. Bespaar tijd en ga snel aan de slag.

Direct na betaling voor je beschikbaar

Nadat je eenvoudig via bijvoorbeeld IDeal hebt betaald, is de pitch deck template direct beschikbaar om te downloaden. Je hoeft geen ingewikkeld profiel aan te maken of in te loggen, je kunt gewoon de template online aanschaffen. Daarna staat het pitch deck voor je klaar om direct te downloaden, zodat je kunt gaan beginnen met het maken van je eigen investeringsdeck. 

Downloaden-template ondernemingsplan

Kom goed voor de dag bij investeerders

Met behulp van dit professionele pitch deck

Pitchdeck downloaden

Totaalprijs, EXCLUSIEF BTW:

€ 49,99

Tijdelijk! Normale prijs 89,99

Klanten houden van deze pitch deck template

"Voor mijn start-up heb ik gebruik gemaakt van dit pitchdeck format om een overtuigende pitch te maken voor onze komende investeringsronde. Het document is eenvoudig te gebruiken en daarmee heb ik uiteindelijk veel tijd bespaard. Wat echt handig is zijn de financiele slides, veel andere templates missen dit stuk!".
Start up 1
Bareld van Dasselaar (36)
Ondernemer
5/5
"Ik ben erg enthousiast over deze template! Voor mijn MedTech onderneming heb ik deze template gebruikt om een pitch te maken om voor te leggen bij onze twee investeerders. Zij waren onder de indruk van de professionaliteit van de pitch en ik zou deze template daarom zeker aanraden!".
Puck Bonnet (43)
Onderneemster
4.5/5
×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×