Maak een professioneel Financieel Plan, zonder gedoe.

Maak nu 3x sneller je financiele plan en bespaar tijd met deze handige template.

751 ondernemers gingen je voor

Financieel Plan excel template

Maak met deze template jouw succesformule

Inzicht in je cijfers

Met deze template voor je financiele plan stel je gerichte targets per maand of per jaar. Je hebt inzicht in je belangrijkste kosten en kan gemakkelijk bijhouden of je helemaal in lijn met je budget presteert. Zo weet je waar je financieel aan toe bent en welke mogelijkheden je hebt om je groei te versnellen of vertragen als dat nodig is. 

Kom professioneel voor de dag

Dit invulmodel stelt je in staat om een professioneel financieel plan te maken, waarmee jij de cijfermatige toekomst van je bedrijf schetst. Maak in een handomdraai je prognose voor de aankomende jaren. Deze template bevat mooie (automatische) tabellen en grafieken geeft je daarmee alle tools in handen om goed voor de dag te komen. 

Bespaar tijd

Deze financiele plan template bevat alle negen onderdelen die gebruikelijk zijn in de markt. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke informatie mist en een compleet financieel plan kunt presenteren aan bijvoorbeeld kapitaalsverschaffers. Wij hebben het huiswerk al voor je gedaan, zodat jij tijd overhoudt om (verder) te gaan met ondernemen!   

Klanten houden van deze template

Tevreden ondernemers, daar gaan we voor. Deze template heeft gelukkig al heel veel ondernemers geholpen in de afgelopen jaren met het opstellen van een financieel plan. En klanten houden van deze template! Gemiddeld krijgen we een 9,2 als beoordeling en daar zijn we trots op. 

Maak nu jouw succesformule

..en start net als 751 ondernemers met dit financieel plan

Totaalprijs, EXCLUSIEF BTW:

Financieel plan ondernemingsplan

€ 19,99

Tijdelijk! Normale prijs 39,99

Wat betekent een Financieel Plan?

In je ondernemingsplan werk je naast tekst, ook vaak de cijfers uit. In het financiele plan zet je alle cijfers van je startende- of bestaande onderneming op een rijtje. Je financiele plan gebruik je daarom voor jezelf om te kijken of je onderneming financieel haalbaar is. Het verdienen van een (goede) boterham is immers belangrijk, toch?

Daarnaast neem je met een financieel plan ook anderen mee in je plannen. Bijvoorbeeld banken of investeerders zullen vragen hoe de cijfers eruit zien van je bedrijf. Je neemt ze mee in het financiele gedeelte van je onderneming door alle hoofdstukken van je financiele plan. De beste manier om deze partijen enthousiast te krijgen, is door een compleet en volledig document aan ze te overhandigen. Je bent eventuele vragen op die manier voor. Dit vergroot de succeskans van je financiering- of investeringsverzoek enorm. 

Welke begrotingen bevat een Financieel Plan?

Een financieel plan bestaat uit een aantal vaste hoofdstukken die in ieder ondernemingsplan terugkomen. Al deze hoofdstukken samen vormen je financiele plan:

Met onze template hoef je je geen zorgen te maken over welke hoofdstukken je moet opnemen in je financiele plan. Dit document bevat alle onderdelen die je nodig hebt om een gedetailleerd financieel plan te maken. Je krijgt bovendien handige tips per hoofdstuk en je hoeft alleen de relevante gegevens te vullen. De template is opgebouwd met automatische functies, die alle gegegevens verder voor je uitrekenen. Handig toch?

Zelf je financiele plan maken?

Deze template is gemaakt voor alle startende- en bestaande ondernemers die grip op hun cijfers willen houden. Je kunt natuurlijk je financiele plan uitbesteden aan een boekhouder of accountant, maar snap je dan zelf nog wat er staat? Het zijn jouw cijfers, van jouw onderneming. Je moet in ieder geval in staat zijn om te snappen wat de cijfers betekenen.

Je gaat zelf met je financiele plan aan de slag met behulp van deze template. Door het vullen van alle hoofdstukken kom je stapje voor stapje bij een compleet financieel plan. Op die manier zit je zelf aan de knoppen. Je bent in staat om jezelf én anderen mee te nemen in de cijfermatige toekomst van je eigen bedrijf. Dit is essentieel voor succes. Kom nu in actie en ga aan de slag met deze template. 

Dit zeggen onze klanten

"Ik ben zelf helemaal niet handig met cijfers, maar met dit invulmodel ben ik toch tot een compleet financieel plan voor mijn webshop in keukengerei gekomen. En dat in relatief korte tijd, dus zeker een aanrader!"
Tirza Breukel (36)
Onderneemster
5/5
"Voor mijn reparatieshop heb ik een financieel plan opgesteld met dit format. Zeer handig met al die automatische functies en mooie grafieken. Ik kon het goed gebruiken voor mijn ondernemingsplan richting de bank".
Mark van Diepen
Mark van Diepen (42)
Ondernemer
4.5/5
×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×