We empower entrepeneurs

Wij geloven in de kracht van ondernemerschap. Vernieuwen, uitproberen, vallen en opstaan, buiten de kaders denken. Alles voor jouw toekomstige succes. Echter, door de jaren heen hebben we gemerkt dat alles begint met een goed plan. En dáár komen wij in beeld. 

Wij van Plannable hebben in de afgelopen jaren vele ondernemers verder mogen helpen! Wil je eens vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden? Dat kan! Neem dan contact met ons op.Waarom Plannable?

 Professioneel-ondernemingsplan

Professionele hulp bij je ondernemingsplan

Vanuit jarenlange ervaring met financieringsaanvragen en investeringen weten we precies hoe kredietverstrekkers je plan beoordelen. We delen die kennis graag met je en controleren je plan volgens de laatste eisen van financiers.


Aantoonbaar-goede-plannen

Aantoonbaar goede plannen

Vele ondernemers gingen je voor. Wij hebben meer dan +500 ondernemers geholpen met het maken van hun ondernemingsplan. Bekijk hier ons portfolio van eerder geschreven ondernemingsplannen.


 Voldoe-aan-eisen-financiers

Weet precies waar je aan toe bent

Transparantie is voor ons belangrijk. We werken daarom uitsluitend met vaste prijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan achteraf.


Tevreden-klanten

Alles voor jouw tevredenheid

We doen alles voor jouw tevredenheid. Onze klanten beoordelen de dienstverlening gemiddeld met een 9,1 en we werken iedere dag om verder te verbeteren.

Hulp nodig bij het maken van je ondernemingsplan?​

Deskundige professionals

Een team van ervaren professionals staat voor je klaar

Happy clients

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,1. Alles voor jouw tevredenheid

Aantoonbaar goed

Meer dan +500 ondernemers gingen je voor

Maatwerk

Wij geloven niet in standaard plannen. Bij ons krijg je altijd maatwerk

×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×