Bedrijfsplan template

Hét sjabloon voor jouw bedrijfsplan

Het schrijven van een ondernemingsplan hoeft geen onderneming op zich te zijn. Gebruik deze handige bedrijfsplan template om eenvoudig je eigen plan te maken. Dit sjabloon is een vooropgemaakt document met daarin alle informatie je die nodig hebt om een professioneel en kwalitatief hoogwaardig plan op te stellen. Alle tabellen en grafieken zijn al opgenomen in de template, klaar om gevuld te worden voor jouw bedrijf. Bespaar tijd, maak een vliegende start met je ondernemingsplan.  

Alle #7 hoofdstukken van een bedrijfsplan

Deze bedrijfsplan template bevat alle zeven hoofdstukken die een compleet bedrijfsplan behoort te hebben. Dit zijn een managementsamenvatting, een beschrijving van jou als ondernemer, informatie over je onderneming, marktanalyse, marketingplan, organogram en het financiele plan. Dit sjabloon is zeer geschikt voor zowel (bank)financiering, investeerders of andere doeleinden.

template bedrijfsplan
Sjabloon bedrijfsplan

Handige tips en voorbeelden per hoofdstuk

In ieder hoofdstuk zijn handige tips en voorbeelden opgenomen over wat je moet vullen qua informatie. Zo kom je snel tot de juiste beschrijving per hoofdstuk en maak je in een handomdraai je eigen professionele ondernemingsplan.

Inclusief gedetailleerd financieel plan in Excel

Dit sjabloon voor een ondernemingsplan bevat een uitgebreid financieel plan in Excel. Zo krijg je de juiste cijfermatige onderbouwing van je onderneming. Alle hoofdstukken van je financiële plan zoals een investerings- en financieringsbegroting of exploitatie- en liquiditeitsprognose kan je zo gemakkelijk bijwerken op één plek.

Bedrijfsplan template word
Template ondernemingsplan

Moderne lay-out

Deze template bedrijfsplan bevat een moderne vooropgemaakte lay-out, waar je gemakkelijk je eigen informatie in vult. Je bent zo geen tijd kwijt aan de opmaak van je bedrijfsplan, dat hebben wij al voor je gedaan. Je kunt eenvoudig je eigen huisstijl toevoegen, zodat het een persoonlijk en maatwerk plan is. 

Direct na betaling downloaden

Je kunt deze template eenvoudig online afrekenen, via bijvoorbeeld IDeal of Bancontact. Na betaling krijg je direct toegang tot de documenten en kan je ze downloaden naar je eigen bestanden. Zo kan je snel van start met het schrijven van je eigen bedrijfsplan. 

Downloaden-template ondernemingsplan

Alles begint met een goed plan

Wist je dat ondernemers die goed voorbereid zijn 70% kans hebben op meer succes met hun bedrijf?

Onderdelen ondernemingsplan

Totaalprijs, EXCLUSIEF BTW:

€ 49,99

Tijdelijk! Normale prijs 69,99

Start direct met ondernemen

Sterktes SWOT

100% aanpasbaar

Met dit ondernemingsplan sjabloon heb je alles in eigen hand. Download dit invulmodel en start direct met schrijven.

Zwaktes SWOT

Voldoe aan alle eisen

Deze template is voor alle doeleinden geschikt. Of je nu voor financiers, investeerders of simpelweg voor jezelf een ondernemingsplan maakt; met dit sjabloon zit je altijd goed.

Eenvoudig in gebruik

Begin direct met ondernemen. Gebruik ter inspiratie ook ons ingevulde gratis voorbeeld ondernemingsplan van koffiebar Tutti in PDF.

Start vandaag met je plan

Na betaling staan de ondernemingsplan template (Word), als het Financiële Plan (Excel), staan nu voor je klaar om te downloaden.

Klanten houden van deze bedrijfsplan template

"Ik ben direct zelf aan de slag gegaan met deze template voor mijn webdesign bureau. De tips zijn handig en bruikbaar. Ik heb hierdoor een heel volledig ondernemingsplan kunnen opstellen, als cijfer geef ik een dikke 10!"
Noël Kwant
Noël Kwant (36)
Onderneemster
5/5
"Mooie grafische vormgeving! Ik heb het invulmodel makkelijk kunnen aanpassen naar mijn eigen stijl. Dit is tenminste een Word-document, in plaats van die PDF's die ik op internet kan vinden. Super gemakkelijk. Ik heb met deze template € 75.000 euro financiering gekregen via de ING".
Luc solleveld
Luc Solleveld (24)
Ondernemer
4.5/5
×

Welkom ondernemer!

Heb je snel hulp nodig of een vraag? Klik hieronder en stuur mij een berichtje via WhatsApp. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

×